46 35 62 13

Skriv eller ring til os.

Har du brug for et implantat?

Tandimplantater på klinikken i Roskilde

Hvis du mangler én eller flere af dine tænder, kan vi hos Tandlægerne Malte genskabe den eller de tænder, du mangler. Vi tilbyder tandimplantater af høj kvalitet. Vi udfører alle vores behandlinger på vores klinik beliggende i Roskilde centrum.

Hvad er et tandimplantat?

Et tandimplantat er en kunstig rod, der sættes fast i kæbeknoglen. Implantatet er lavet i titanium, som er et stof, kroppen ikke frastøder, men integrerer som en naturlig del af kæbeknoglen. Fordi tandimplantatet skal vokse fast i kæbeknoglen, er det nødvendigt, at der er en del af kæbeknoglen tilbage. Efter 3-6 måneder vil implantatet være vokset fast i kæben, og det er stærkt nok til at klare belastningen fra en eller flere kunstige tænder, f.eks. en krone, en bro eller en protese.

Fordele ved tandimplantater

Fordelene ved tandimplantater er mange. Først og fremmest vil du ikke tænke over, at det ikke er dine egne tænder, og de vil sidde godt fast i din mund. Derudover kræver de ingen særlig vedligeholdelse, men plejes som dine andre tænder. En af de klare fordele ved tandimplantater er også, at behandlingen som udgangspunkt er smertefri.

Klinik i hjertet af Roskilde med dygtige og søde tandlæger

Vi er et professionelt team af dygtige og erfarne tandlæger, der ser det som vores vigtigste opgave at tilbyde dig de allerbedste tandlægebehandlinger. Vi følger løbende med i alt, hvad der sker inden for tandlægeverdenen, så vi kan tilbyde dig de nyeste og bedste behandlinger og teknikker samt udstyr.

Vores klinik finder du i hjertet af Roskilde på Skomagergade 15, blot 10 minutters gang fra Roskilde St. Du kan finde parkeringsmuligheder lige om hjørnet.
Hvis du har spørgsmål til vores tandimplantater, må du endelig kontakte os! Vi vil meget gerne hjælpe dig.

Hvis du er intresseret? Her finder du vores tandlæge priser

Praktisk info

Tandlægerne Malte ApS
Skomagergade 15
4000 Roskilde

46 35 62 13
info@maltetand.dk

Tilsynsrapport 2017