46 35 62 13

Skriv eller ring til os.

Diverse kirurgiske indgreb

Tandkirurgi i Roskilde

Skal du have fjernet visdomstænder eller have anden form for tandkirurgi? Lad vores dygtige og erfarne team af tandlæger hjælpe dig med det – vi er specialister! I vores lyse og hyggelige klinik i hjertet af Roskilde, rådgiver vi om og tilbyder en lang række forskellige tandkirurgiske indgreb.

Hvad er tandkirurgi?

Kirurgi kan i nogle tilfælde være nødvendigt at foretage i mundhulen. Tandkirurgi laves altid af specialister og omfatter indgreb i kæbe, mund eller tandkød. Blandt de typiske kirurgiske indgreb er:

  • Udtrækning af tænder
  • Fjernelse af rod, rodstump eller delvist frembrudt tand (f.eks. visdomstænder)
  • Paradentoseoperation
  • Avanceret knogleopbygning
  • Tandrekonstruktion
  • Tandimplantater

Vi er specialister

Hos os er du i trygge og professionelle hænder hele vejen igennem. Vi er specialister i tandkirurgi – med mange års erfaring i både mindre og større kirurgiske indgreb. Gennem to generationer har vi, med vores høje faglighed og ekspertise, sikret vores patienter de allerbedste behandlinger. Vores team af tandlæger følger konstant med i udviklingen, så de er opdateret på den nyeste teknologi inden for tandlægeverdenen.

Du er vigtig for os

Det er vigtigt for os, at du føler dig velkommen og godt tilpas under dit besøg i vores klinik. Derfor gør vi meget ud af at informere om alt, hvad der følger med vores behandlinger og kirurgiske indgreb. Du skal føle dig velinformeret, mødt og inddraget hele vejen igennem.

Læs desuden om vores udvidede tandeftersyn Hvid Plan, som er et tilbud til dig, der vil passe ekstra godt på dine tænder.

Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål eller vil bestille en tid til et tandkirurgisk indgreb i Roskilde. Vi vil meget gerne hjælpe dig. Du kan også læse meget mere om klinikken og vores personale.

Praktisk info

Tandlægerne Malte ApS
Skomagergade 15
4000 Roskilde

46 35 62 13
info@maltetand.dk

Tilsynsrapport 2017