46 35 62 13

Skriv eller ring til os.

Kroner

Tandkroner i Roskilde

Når en tand er defekt eller svækket og ikke kan repareres med en almindelig fyldning, kan den beskyttes af en tandkrone. En tandkrone sættes på tandens rod eller de dele af tanden, som er tilbage – og fungerer som en beskyttelse, der gør tanden stærk. På den måde er der mindre risiko for, at tanden knækker.

Årsager til en svækket tand

Der kan være flere årsager til en svækket tand. Oftest skyldes det en rodbehandling, hvor dele af tandens syge væv er fjernet ved en udrensning. Det har gjort tanden porøs, og den har brug for beskyttelse. En tand kan også være svækket, hvis den har fået et hårdt slag, har dybe revner eller er knækket. Her kan en krone også hjælpe tanden.

Hvilke materialer fremstilles kronen i?

Vi tilbyder professionelt udførte tandkroner i Roskilde i vores lyse og imødekommende tandlægeklinik. Vores tandkroner i Roskilde klinikken fremstilles i forskellige materialer. Du kan få tandkroner i guld, rent porcelæn eller metal-keramik, som er en blanding af metal og porcelæn. Det materiale, du skal vælge til din tandkrone, afhænger af, hvor i munden kronen skal sidde. Vores tænder belastes nemlig forskelligt alt efter, hvor de sidder i munden. Den tyggekraft, vores kindtænder udsættes for, stiller f.eks. højere krav til et slidstærkt materiale, end det er tilfældet for vores forreste tænder.

Når vi laver tandkroner i Roskilde, gør vi det med øje for dig og din specifikke situation. Vi informerer dig om muligheder, og vejleder dig i, hvilket materiale vi mener er bedst for dig og dine tænder. Det gør vi, fordi det er vigtigt for os, at du ikke bare får et tilfredsstillende og holdbart resultat, men også føler dig informeret og inddraget hele vejen igennem.

Hvad koster det at få lavet en tandkrone?

Den specifikke pris afhænger af det materiale, som kronen laves i. Her på hjemmesiden har vi en samlet prisliste, hvor du kan se kroner og andre behandlinger.

Hvis du har spørgsmål til vores tandkroner i Roskilde eller vil bestille en tid i klinikken, er du meget velkommen til at kontakte os. Du kan også se hvilke andre behandlinger, vi tilbyder – og læse meget mere om klinikken og vores personale.

Praktisk info

Tandlægerne Malte ApS
Skomagergade 15
4000 Roskilde

46 35 62 13
info@maltetand.dk

Tilsynsrapport 2017