46 35 62 13

Skriv eller ring til os.

Behandling af Paradentose

Paradentosebehandling i Roskilde

Paradentose er en betændelsestilstand i munden, der skyldes et bakterieangreb i tandkødet. Betændelsestilstanden starter i tandkødet, men vil efterhånden brede sig til de omkringværende knogler og bindevævsfibre og gøre tandkødslommerne dybere. Hvis tilstanden ikke behandles, vil tænderne til sidst begynde at løsne sig.

Paradentosebehandling i Roskilde – sådan hjælper vi dig

Med en professionel paradentosebehandling i Roskilde får du overblik over din tilstand. Vores paradentosebehandling foregår i lyse og behagelige lokaler, hvor vi foretager en meget grundig tandrensning af tandkødslommer og -rødder. Det skal følges op af en omhyggelig hjemmetandpleje, som vi selvfølgelig vejleder dig i. Som en del af vores paradentosebehandling i Roskilde, sørger vi selvfølgelig for at holde ekstra godt øje med dine tænder efterfølgende, derfor indkalder vi dig jævnligt til kontrol. I nogle tilfælde vil det være nødvendigt at holde paradentosen i skak med månedlige/kvartalsvise tandrensninger.

Hurtig behandling giver gode fremtidsudsigter

Det er vigtigt at behandle paradentose hurtigt. Jo længere tid der går, før man søger hjælp, jo dybere bliver tandkødslommerne. Ved at gribe hurtigt ind, kan man nå at rense ud i mange af de bakterier, der er skyld i den begyndende paradentose, og med en forbedret mundhygiejne efterfølgende, kan man holde antallet af bakterierne nede på et minimum. Det giver gode muligheder for at bevare tænderne.

I mere omfattende tilfælde kan det være nødvendigt at fjerne det syge tandkød ved en operation, men det er altid noget, vi taler stille og roligt med dig om i klinikken.

Har man mistet nogle af sine tænder pga. meget slem paradentose, er det muligt at genskabe de tænder, man har mistet med tandimplantater.

Regelmæssige tjek forebygger paradentose

Det kan være vanskeligt at opdage paradentose selv, fordi begyndende paradentose ikke giver synlige symptomer. Derfor er det vigtigt at gå regelmæssigt til tjek hos tandlægen.
Det er vigtigt for os, at du føler dig tryg og tilpas under dit besøg i vores klinik, og derfor gør vi meget ud af at informere om alt, hvad der følger med vores paradentosebehandling i Roskilde, så du føler dig velinformeret, mødt og inddraget.

Hvis du vil bestille en tid i klinikken eller høre mere om vores paradentosebehandling i Roskilde, er du meget velkommen til at kontakte os. Du kan også se hvilke andre behandlinger, vi tilbyder – og læse meget mere om klinikken og vores personale.

Praktisk info

Tandlægerne Malte ApS
Skomagergade 15
4000 Roskilde

46 35 62 13
info@maltetand.dk

Tilsynsrapport 2017