46 35 62 13

Skriv eller ring til os.

Vil du ha et hvidere smil?

Tandblegning i Roskilde

”Et smil er den korteste afstand mellem to mennesker,” sådan lyder det klassiske ordsprog, men i de fleste tilfælde bliver smilet gulligt med alderen. Misfarvningerne skyldes bl.a. alt det, vi spiser og drikker, som farver vores hvide tænder. Men heldigvis er det nemt at gøre noget ved. Med en tandblegning i Roskilde vil du få dit pæne hvide smil igen.

Sådan foregår en tandblegning i Roskilde

Der er mange måder at fjerne misfarvninger på. Til vores tandblegning i Roskilde bruger vi den effektive og anerkendte Zoomblegning fra USA. Zoom er en helt særlig hydrogen peroxide gel, der er udviklet til hurtigt og effektivt at fjerne de misfarvninger, der er trængt ind i tandoverfladen fra mad og drikke.

Inden tandblegningen får du en plastikholder i munden, som er udviklet specielt til at hjælpe dig med at holde din mund åben under behandlingen. Under hele tandblegningen vil du ligge under en lampe med ultraviolet stråling, som sammen med Zoomgelen bleger dine tænder. Du får i den forbindelse briller med ultraviolet filter på, så vi passer på dine øjne, og dit tandkød, dine læber og din tunge dækkes.

Synlige resultater med det samme

Når tandblegning i Roskilde er færdig, vil du kunne se synlige resultater med det samme. Dine tænder vil være hvide og lyse. For at sikre et optimalt og holdbart resultat, skal du i de følgende 3 dage efterblege dine tænder derhjemme. Men bare rolig, det er ikke svært – og vi instruerer dig selvfølgelig i det hele. Du får både blegeskinne og blegegel med dig hjem efter tandblegningen i vores klinik.

Hvor længer holder en tandblegning?

En tandblegnings holdbarhed ligger på mellem 2-4 år alt efter din livsstil. Holdbarheden vil forkortes ved rygning og/eller et stort indtag af mad og drikkevarer, der farver tænderne, som f.eks. kaffe, te, rødvin m.m.

Det koster en tandblegning hos os

Se alle vores priser i oversigten her på vores hjemmeside. Vores tandblegning i Roskilde er altid inkl. en blegegel til den efterfølgende hjemmebehandling og en tilpasset blegeskinne, som vi laver specielt til dig.

Zoomblegning er en af de mest sikre og skånsomme behandlinger inden for tandblegning – og det er derfor, vi bruger den. Med en tandblegning i Roskilde kan du trygt og uden bekymring få dit pæne og hvide smil tilbage.

Kontakt os og få en tid til tandblegning i Roskilde, eller lad os besvare dine spørgsmål. Læs desuden meget mere om klinikken her og mød vores personale.

Praktisk info

Tandlægerne Malte ApS
Skomagergade 15
4000 Roskilde

46 35 62 13
info@maltetand.dk

Tilsynsrapport 2017