46 35 62 13

Skriv eller ring til os.

Tandlæge Gundsømagle

Hvis du søger en dygtig og pålidelig tandlæge nær Gundsømagle, er du kommet til det rigtige sted. Tandlægerne Malte er en af de ældste og mest kompetente tandlægeklinikker med beliggenhed nær Gundsømagle og hele Roskilde-området.

Hvem er vi?

Klinikken Tandlægerne Malte blev stiftet i 1966 af Mogens Malte Pedersen, og siden da har vi hjulpet tusindvis af patienter med at bevare deres sunde smil. I 2001 overgik ejerskabet af klinikken til Mogens Malte Pedersens datter, Mette Malte. Klinikken har i løbet af disse år gennemgået flere udvidelser og teknologiske opdateringer for at sikre de bedste og mest behagelige behandlinger til vores patienter.
Søger du en omsorgsfuld tandlæge nær Gundsømagle, vil vi meget gerne byde dig indenfor i vores hyggelige klinik i Roskilde by.

Hvad kan vi gøre for dig?

Vi tilbyder en lang række behandlinger, så uanset om dit barn skal have tjekket sine huller for første gang, din teenager har smerter i visdomstænderne, eller du skal have en foretaget en tandrensning, så kan vi hjælpe.
Vores dygtige tandlæger og klinikassistenter sætter en dyd i altid at sørge for, at du som patient er velinformeret, før vi laver nogen form for behandling. Når du kommer ind til en forundersøgelse hos os, uanset problemet, så informerer vi dig om alle dine muligheder, så du kan træffe den rette beslutning. Det betyder også, at mange patienter, der ellers oplever tandlægeskræk, føler sig trygge i vores hænder, fordi de er velinformerede, inden de skal undersøges.

Hvordan finder du os?

Hvis du kommer fra Gundsømagle i bil, anbefaler vi, at du kører syd ad Frederiksborgvej. Det tager cirka lidt under 20 minutter fra Gundsømagle til vores klinik, der ligger i hjertet af Roskilde. Kommer du fra Gundsømagle med offentlig transport til klinikken, er det nemmest at tage 600S fra Gundsømagle. Bussen stopper omkring 10 minutters gang fra klinikken.
Da klinikken er beliggende centralt i Roskilde by er der gode indkøbsmuligheder og cafeer lige ude foran døren. Derfor kan et besøg hos Malte Tand nemt kombineres med en indkøbstur.

Praktisk info

Tandlægerne Malte ApS
Skomagergade 15
4000 Roskilde

46 35 62 13
info@maltetand.dk

Tilsynsrapport 2017