46 35 62 13

Skriv eller ring til os.

Tandlæge Hedehusene

Tandlægerne Malte er en tandlægeklinik, der gennem flere generationer har leveret den bedste tandlægeservice til patienter fra Hedehusene og omegn. Det hele startede i 1966, da Tandlægerne Malte blev grundlagt af Mogens Malte Pedersen. I 1990 blev hans datter, Mette Malte, færdig med sin uddannelse, som tandlæge, og vendte hjem til Roskilde for at arbejde hos sin far. Mogens gik for nogle år siden på pension, og Mette overtog klinikken, som hun, den dag i dag, stadig driver. Mange af vores patienter er kommet hos os, siden vi startede i 1966, fordi de ved, at vi gør en dyd ud af at levere et fantastisk arbejde for vores patienter, hvor omsorg og god service er omdrejningspunktet.
Søger du en nærværende og erfaren tandlæge nær Hedehusene, er vores klinik et godt valg. Vi er beliggende centralt i Roskilde by – en kort tur fra Hedehusene.

Hvordan er vores klinik?

Klinikken er gennem årene blevet udvidet med ekstra lokaler, så vi kunne hjælpe endnu flere af vores patienter på samme tid. Samtidig har vi fortsat investeret i vores udstyr og teknologi, så vi kan tilbyde en lang række behandlinger, der både er behagelige og effektive.
Når du modtager en behandling hos os, er du altid velforberedt og velinformeret om hele processen, så der ikke er nogle overraskelser for dig under selve behandlingen. Det skal gerne bidrage til, at du føler dig tryg og i gode hænder, når du sætter dig i tandlægestolen hos os.

Vores Hvide plan

Det halvårlige tandeftersyn er vigtigt. Men vi oplever, at flere og flere patienter stiller større og større krav til deres tænder. De skal holde hele livet, og vi lever længere og længere.
Derfor tilbyder vi et udvidet tandeftersyn. Vi kalder det en Hvid Plan. Det handler i al sin enkelhed om, at vi ser på dine tænder for resten af livet og lægger en langsigtet plan. På den måde kan vi sikre, at du får den bedst mulige information om, hvordan du kan få pæne og stabile tænder resten af livet.
Hvid Plan koster ikke ekstra, og er et tilbud til alle patienter på klinikken. Book en tid til en Hvid Plan på 46 35 62 13.

Hvordan finder du os?

Vores tandlægeklinik ligger i hjertet af Roskilde med gode shopping- og café-muligheder. Kører du i bil fra Hedehusene, anbefaler vi at tage Københavnsvej mod Roskilde. Herfra tager det ikke mere end et kvarter at komme fra Hedehusene til klinikken. Du kan også nemt komme til klinikken med offentligt transport bare tag regionaltoget fra Hedehusene St. til Roskilde St. – Derfra er der 10 minutters gang til os.
Bor du i Hedehusene og søger du efter en ny tandlæge, vil vi meget gerne byde dig inden for i vores hyggelige og moderne klinik. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores behandlinger, din tandsundhed, eller hvis du gerne vil bestille en tid. Vi glæder os til at se dig.

Vision


Praktisk info

Tandlægerne Malte ApS
Skomagergade 15
4000 Roskilde

46 35 62 13
info@maltetand.dk

Tilsynsrapport 2017