46 35 62 13

Skriv eller ring til os.

Tandlæge Himmelev

Tandlægerne Malte er en professionel tandlæge med beliggenhed i Roskilde ikke langt fra Himmelev. Vi er en klinik med flere generationers erfaring i tandlægefaget, og har behandlet patienter fra Himmelev siden 1966. Tandlægerne Malte er gået i arv fra far til datter, og har således været ejet og drevet af familien Malte i 51 år (2017). I alt den tid har patienter besøgt os fra Himmelev og omegn.

En moderne tandlægeklinik

Vi følger altid med i de teknologiske udviklinger, og har derfor opdateret vores klinik og udstyr flere gange, så vi kan være på forkant med de bedste behandlingsmetoder til vores patienter. Det har resulteret i, at vi kan tilbyde de bedste og mest effektive behandlinger indenfor en lang række områder. Vi udfører en bred række af tandbehandlinger – lige fra de regelmæssige tandeftersyn til mere dybdegående behandlinger som rodbehandling. Og vi vil meget gerne hjælpe dig med at bevare dine tænder sunde og raske hele livet.
Derudover har vi en meget omsorgsfuld tilgang til vores patienter. Vi går meget op i, at alle føler sig trygge, når de træder ind ad døren i vores klinik. Derfor informerer vi dig altid grundigt om alle behandlingsmetoder og forløb. På den måde har du alt den rette information, til at træffe det bedste valg angående din behandling. Samtidig hjælper det også med en eventuel nervøsitet, du måske har i forbindelse med behandlingen.

Det er nemt at besøge os!

Søger du en nærværende og erfaren tandlæge nær Himmelev, er vi et rigtig godt valg. Det er nemt at besøge Tandlægerne Malte, hvis du bor i Himmelev. Kører du i bil fra Himmelev, tager det kun 10 minutter at komme til klinikken, hvis du bare tager Frederiksborgvej mod Roskilde. Med offentligt transport er der mange busser, der kører fra Himmelev til klinikken. Du kan tage busserne 600S, 216 og 201A. Klinikken ligger i hjertet af Roskilde, og har derfor både gode indkøbsmuligheder i supermarkeder og specialforretninger samt gode muligheder for at gå på café eller se Roskilde Domkirke.
Vi glæder os til at byde dig velkommen i klinikken.

Praktisk info

Tandlægerne Malte ApS
Skomagergade 15
4000 Roskilde

46 35 62 13
info@maltetand.dk

Tilsynsrapport 2017