46 35 62 13

Skriv eller ring til os.

Hvorfor skal man have foretaget en rodbehandling?

Der er mange, der har spurgt os hos Tandlægerne Malte, hvorfor man skal have foretaget en rodbehandling. De fleste gyser nemlig ved tanken om behandlingen, og vil egentlig helt være fri for den.

Men en rodbehandling er ikke roden til alt ondt. Tværtimod er det ofte den bedste behandling ved flere former for tandsygdomme og traumer.

Tandkødsbetændelse – hvad gør jeg?

Langt de fleste vil på et tidspunkt opleve at få tandkødsbetændelse, og spørge sig selv; hvad gør jeg så? Men tilstanden er ikke i sig selv farlig, og du kan faktisk selv sørge for, at du undgår tandkødsbetændelsen – i kombination med regelmæssige besøg hos Tandlægerne Malte.

Behandling af syreskader på tænder

Langt de fleste af os får syreskader på vores tænder i løbet af livet, og nogle af dem kræver behandling hos Tandlægerne Malte.

Syreskader på tænder betyder, at emaljen som beskytter tænderne er ætset væk af den syre, som vi indtager via vores mad eller drikke. Nogle syreskader på tænder kan dog også skyldes særlige kemikalier som indåndes eller syre fra maven fx. i forbindelse med opstød eller opkast.

Sunde tænder hele livet

Hos Tandlægerne Malte ved vi, at alle ønsker at have sunde tænder hele livet. Men det er desværre ikke alle, som får det. Heldigvis er der mange ting, du selv kan gøre for at forbedre chancen for at få sunde tænder, som varer hele livet. Når først vores mælketænder er faldet ud, har vi de blivende tænder resten af livet. Derfor er det vigtigt at passe godt på dem.

Praktisk info

Tandlægerne Malte ApS
Skomagergade 15
4000 Roskilde

46 35 62 13
info@maltetand.dk

Tilsynsrapport 2017